Tutustu Viher-Arkin monipuolisiin palveluihin

Hankepalvelut

Hankkeen laajuus voi vaihdella viheralan tapahtuman järjestämisestä selvityksen kokoamiseen. Viher-Arkki tarjoaa myös hankkeen koordinaattori- ja sihteeripalveluja.

Koulutus- ja kurssitoimintapalvelut

Koulutus- ja kurssitarjonta sisältää erilaisia luentoja ja luentopaketteja viheralueiden suunnittelusta, rakentamisesta, ylläpidosta ja kasvillisuudesta. Monipuolisesta aihevalikoimasta voi koota joko yhden erikoisaiheen luennon tai useamman aiheen luentosarjan.

Näyttötutkintopalvelut

Näyttötutkintopalveluihin sisältyvät näyttötutkintojen järjestämisesseen ja arviointiin liittyvät työt. Tilanteen mukaan arviointi voidaan tehdä joko työelämän arvioijana (työnantaja) tai opetusalan arvioijana.

Laadun hallinta- ja arviointipalvelut

Organisaation laatutyöhön liittyvät tehtävät voivat sisältää organisaation laatu-, toiminta- tai ympäristöhallintajärjestelmän laadintaa tai niiden arviointia. Lisäksi Viher-Arkki tekee RALA-sertifioitujen viheralan yritysten toimintajärjestelmien arviointia Rakentamisen Laatu RALA ry:n arvioijana.

Julkaisu- ja kustannustoimintapalvelut

Julkaisujen ja lehtiartikkelien sisällön tuottaminen ja niiden toimittaminen on osa Viher-Arkin palvelukonseptia. Lisäksi palveluihin kuuluvat kustannustoimintaan liittyvät työtehtävät, kuten julkaisun kirjoitus-, kuvitus-, taitto- ja painotöiden ohjaaminen.